Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szalagkorlátnak ütközött egy Jaguar az M3-ason

| 2019. 07. 30. | 17:36:00
Ittas járművezetőt és körözött személyt is fogtak az autópálya Szabolcs megyei szakaszán.
Szalagkorlátnak ütközött egy Jaguar az M3-ason
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A rendőrség munkatársai július 29-én reggel az M3-as autópályán vontak intézkedés alá egy 55 éves magyar állampolgárságú járművezetőt. A férfi egy tehergépjármű-szerelvényt vezetett, amikor a rendőrök kiterelték az egyik pihenőhelyre. Az ellenőrzés alatt alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, amely pozitív értéket mutatott. A rendőrök a gépkocsivezetőt további mintavételre előállították és járművezetés ittas állapotban bűncselekmény gyanúja miatt kezdeményeztek büntetőeljárást.

Dél körül érkezett a bejelentés, mely szerint a gyorsforgalmi út 232. kilométerszelvényében tartózkodik egy férfi, aki rosszul van, segítségre szorul. A járőrök haladéktalanul a megadott helyre mentek, ahol a 22 éves magyar állampolgárságú férfinak vizet adtak és értesítették a mentőszolgálatot, akik kórházba vitték.

Kora délután vontak intézkedés alá egy magyar hatósági jelzésű gépkocsit és annak vezetőjét, valamint utasát. A gépkocsiban utazók egyike sem használta a biztonsági övet, valamint a rendőrök azt is megállapították, az autó 22 éves utasával szemben három körözés van érvényben. A rendőrök a körzött férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt pedig közigazgatási bírságot szabtak ki.

Röviddel ezután baleset miatt intézkedtek, miután egy brit állampolgárságú férfi az általa vezetett Jaguár típusú személygépkocsival lesodródott az úttestről és a szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, de a műszaki mentés ideje alatt forgalomkorlátozásra volt szükség az autópályán.     

Este vontak ellenőrzés alá egy magyar hatósági jelzésű személygépkocsit, amelyről a rendőrök megállapították, körözés alatt áll. A járművet és az olasz állampolgárságú járművezetőt bűncselekmény gyanúja miatt átadták a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársainak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés