A Fidesz-KDNP is bemutatta jelöltjeit Nyíregyházán

Szabolcsihír

2019.08.22. 09:55

A Fidesz-KDNP is bemutatta jelöltjeit Nyíregyházán
Szilvási István leköszönő képviselő szelfizik a jelöltekkel (Fotók: Szabolcsihír)

Nagy meglepetés nem volt.

Hirdetés

Hirdetés

A Fidesz-KDNP is bemutatta nyíregyházi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra augusztus 22-én, a Kossuth téren. Nagy meglepetés nem történt, hiszen a polgármesterjelölt a jelenleg is hivatalban lévő Kovács Ferenc. Három helyen történt változás, egyébként ugyanazok a jelöltek indulnak az egyes kerületekben, mint 5 éve. A Kertvárosban Gagna Csabát, a Hímesben Szenti Tibort, a Jósavárosban pedig Nagy Szabinát indítják.

És akkor álljon itt a teljes lista, választókerületenként:

1. Adorján Gusztáv
2. Nagy Szabina
3. Halkóné Rudolf Éva
4. Andó Károly
5. Szenti Tibor
6. Ágoston Ildikó
7. Jászai Menyhért
8. Tormássi Géza
9. Rákóczi Ildikó
10. Tóth Imre
11. Gagna Csaba
12. Mussó László
13. Vassné Harman Gyöngyi
14. Bajnay Kornél
15. Tirpák György

A polgármesterjelölt személyéről egyhangú döntés született a pártszövetségben - ezt Halkóné Rudolf Éva, a Fidesz városi elnöke és Tormássi Géza, a KDNP nyíregyházi szervezetének elnöke jelentette be, majd Kovács Ferenc vette át a szót.

Nyíregyháza polgármestere elmondta: az elmúlt két ciklus eredményes, nehéz és sikeres éveket tartalmazott. Hangsúlyozta: nagyon komoly, egységes csapatteljesítmény van emögött, amihez hozzájárul, hogy nagyon színvonalas szakmai csapat szerveződött a hivatalban és az önkormányzati rendszerben egyaránt. Kovács Ferenc kitért arra is, hogy mindvégig érezték a nyíregyháziak támogatását és segítségét.

Szeretnénk ezt a stabil pénzügyi gazdálkodást és felelősségteljes városvezetést folytatni - tette hozzá Nyíregyháza első embere, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

 

Galéria

NyíregyházaÖnkormányzati választás

Szóljon hozzá!

Hirdetés