Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Fülöp-szigetekre megy a nyíregyházi kórus

| 2019. 08. 06. | 16:35:00
Szabó Dénes és csapata nemrég tért haza Portugáliából.
A Fülöp-szigetekre megy a nyíregyházi kórus
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hazaérkezett egyhetes lisszaboni útjáról a Szabó Dénes vezette Cantemus Gyermekkar, mely a Nemzetközi Kóruszenei Szövetség „World Choral EXPO" rendezvényén vett részt nagy sikerrel. A jeles eseményre különböző nemzetek kiemelkedő énekkarait hívták meg a rendezők, hogy bemutató kóruspróbák, szimpóziumok és koncertek megrendezésével népszerűsítsék az adott ország kóruskultúráját.

A kórus augusztus 2-án érkezett haza, de ismét nagy útra készülődnek, augusztus 14-26. között a Fülöp-szigetekre utaznak.

A „Hail Mary the Queen Gyermekkar” megalakulásának 20. évfordulója alkalmából kapott meghívást a Cantemus Gyermekkórus a Fülöp-szigeteki Qouezon City-be, hogy a 11. Halina Umawit kórusfesztiválon mutatkozhasson be. A fesztivál gálahangversenye augusztus 21-én lesz a Fülöp-szigetek kulturális központjában. A Cantemus Gyermekkar tagjai ezt megelőzően még két templomi koncertet adnak és szabadprogramként a híres Batangas strandjait is meglátogatják. A kórus 45 fővel utazik a nem mindennapi élményeket tartogató kalandra, ráadásul útjuk nagy részén családoknál lesznek elszállásolva, ami még izgalmasabbá és felejthetetlenné teheti az ottlétüket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés