Bemutatta új játékosait a Nyíregyháza Spartacus

szabolcsihir.hu

2019.08.02. 12:23

Bemutatta új játékosait a Nyíregyháza Spartacus
(Fotók: Nyíregyháza Spartacus FC Facebook-oldala)

Az új labdarúgók átvették mezüket.

Hirdetés

Hirdetés

Hagyományosan szurkolói ankéttal nyitotta a szezont a Nyíregyháza Spartacus. A klub vezetése részéről Kozák Attila ügyvezető elmondta, a stadion építéséről határozat született, jelenleg a tervezési fázis a végénél tart, és a kivitelező kiválasztása után elkezdődhet az építkezés. Ezzel párhuzamosan Örökösföldön és Szatmárnémetiben is egy modern akadémia valósulhat meg. A csapat Facebook-bejegyzéséből kiderül: a tervek szerint 2021-re készülnek el a komplexumok.

Zoran Spisljak vezetőedző kijelentette, készen állnak, minden tervezett munkát elvégeztek.

A játékosok megfelelő fizikai állapotban vannak. Szerinte nagyon kiegyenlített lesz a bajnokság, több olyan csapat lesz, mely a feljutásért fog harcolni. – Az MTK, a Vasas, a Gyirmót, a Győr, és bár most nehéz helyzetben van, a Haladás is ott lehet az élmezőnyben, mert utóbbinál ott az NB-I-es rutin, mely előnyt jelenthet. És természetesen mi is az NB-I-be jutást célozzuk meg. Nálam a Nyíregyháza Spartacus benne van Magyarország első tíz klubjában, így nem lehet más célja, mint a feljutás – mondta Zoran Spisljak.

A vezetőedző egyesével mutatta be a csapat új játékosait: a nyári szünetben profi szerződést kapott a saját nevelésű Magyar Gábor, érkezett Csorvási Tamás, Papp Máté, Svedyuk Alex, Cenaj Drilon, Szekszárdi Tamás, Tóth Barna és Kovác Alan. Hozzájuk csatlakozhat Sinanovic Sinan, ha sikerül megállapodni a Békéscsabával egy cserében. Az új labdarúgók hivatalosan most vehették át Szpari mezüket.
Nyíregyháza Spartacus

Szóljon hozzá!

Hirdetés