Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hamarosan bezár a nyíregyházi Parkfürdő

| 2019. 08. 28. | 15:45:00
Kezdődik az iskola, vége a szezonnak.
Hamarosan bezár a nyíregyházi Parkfürdő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A tavalyi 36 ezer látogatóhoz képest idén eddig 44 ezren keresték fel a nyíregyházi Tófürdőt. Nem kétséges, a felújított létesítmény, mely attrakciókkal bővült, vonzotta a látogatókat.

A sóstói Parkfürdőben augusztus 27-ig  több mint 200 ezren fordultak meg, de még előttünk egy hétvége, a szémok mindkét fürdőnél változhatnak, ráadásul jó időt mondanak a meteorológusok. Amint megkezdődik aziskola, a strand bezár, a hatszögletű medence és az úszómedence viszont továbbra is a vendégek rendelkezésére áll.

Podlovics Lajos, a Sóstó-gyógyfürdők Zrt. értékesítési vezetője a Szabolcsihírnek elmondta: októberben fogják befedni az 50 méteres uszodát, amelyet eztán sokkal kellemesebb útvonalon közelíthetnek meg a fürdővendégek: rövidesen átadják ugyanis a Szeréna-lak helyén épült négycsillagos szállodát, így a fürdővendégek is a szálloda fűtött folyosóján fogják tudni felkeresni az úszómedencét.

Az időjárás mindent elkövetett a fürdőszakma ellen - folytatta a szakember, emlékeztetve arra, hogy meglehetősen hektikus volt az időjárás, júliusban és augusztusban volt egy öszesen 4 hetes esős időszak. Ez ez egy hónap nagyon hiányzik. A sóstói Fürdőház kihasználtságára viszont nincs panasz. 

A szezon lassan befejeződik, hiszen kezdődik az iskola. így vasárnap még kinyit, de hétfőtől már zárva lesz a sóstói Parkfürdő. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne fürdőzni a megyeszékhelyen a következő hónapokban. Az Aquarius Élményfürdő ugyanis nem zár be, és egy darabig még a strand nyolcszögletű, családi medencéje, illetve az úszómedence is látogatható.

A tó szerelmeseinek üzenjük: ha az időjárás is kegyes lesz, szeptember elején még ide is válthatunk jegyet, nem zár be az iskolakezdéskor.

A belvárosban a Júlia fürdő, illetve a hamarosan elkészülő uszoda nyújt majd lehetőséget a "vizes" kikapcsolódásra. (Utóbbi nem a Sóstó-gyógyfürdők Zrt. kezelésébe tartozik.)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés