Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Három intézményt fejlesztenek Tiszavasváriban

| 2019. 08. 22. | 14:30:00
Napelemeket is telepítenek.
Három intézményt fejlesztenek Tiszavasváriban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A debreceni NNK Kft. végez komplex energetikai fejlesztéseket a városban összesen nettó 71,4 millió forintért – derül ki az augusztus 22-i Közbeszerzési Értesítőből.

A projekt keretében az Ifjúság utca 8. szám alatti általános iskola és a Vasvári Pál utcai szociális és gyermekjóléti központ tetején 182-182 napelem panelt telepítenek.

Az Ifjúság utcai Fülemüle óvoda épületében egy zárt, alacsony hőmérsékletű, változó térfogatáramú, melegvizes fűtési rendszer került kiépítésre. Az épület gépészeti helyiségében két hőtermelő berendezés található, két kondenzációs gázkazán. Telepítésre kerül egy darab 67 kW víz/víz talajszondás hőszivattyú, a meglévő gázkazánok közül az egyik leválasztásra kerül a rendszerről, ez a továbbiakban tartalékként szolgál. A gépházban található osztó-gyűjtőről leválasztásra kerül a melegvíz tárolására szolgáló tartály. A használati melegvíz előállítása a továbbiakban a készenléti gázkazánról történik, a készülékbe telepített váltószelepen keresztül. Az épület belső udvarában 16 arab 85 méteres talajszonda telepítése tervezett, melyek kettő osztó-gyűjtő aknába kerülnek bekötésre.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés