Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Így járnak a buszok a közelgő ünnep miatt

| 2019. 08. 08. | 10:38:00
Módosul a közlekedési rend a következő két hétvégén.
Így járnak a buszok a közelgő ünnep miatt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az augusztus 10-i munkanap áthelyezés és az augusztus 20-i ünnepnap miatt változik a helyi és helyközi autóbuszok közlekedési rendje. A megnövekvő forgalom miatt a jegyeket érdemes elővételben, illetve a sorban állás elkerülése érdekében online megvásárolni.

Augusztus 9-én, pénteken a tanítási szünetes munkanap szerinti, míg 10-én, szombaton a munkanap áthelyezésnek megfelelően tanítási szünetes, hét utolsó munkanapja szerinti munkanapnak megfelelő menetrend szerint közlekednek a járatok.

Augusztus 11-én, vasárnap a munkaszüneti napoknak megfelelő menetrend lesz érvényben. Augusztus 16-án, pénteken a tanítási szünetes, hét utolsó munkanapjának megfelelően, 17-én, szombaton a tanítási szünetes szabadnapnak, 18-án, vasárnap a tanítási szünetes munkaszüneti napnak megfelelően indulnak a járatok. Augusztus 19-én, hétfőn a tanítási szünetes szabadnapnak, 20-án kedden a tanítási szünetes munkaszüneti napnak megfelelően közlekednek az autóbuszok.

Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a Volánbusz arra kéri utasait, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a busztársaságok honlapján.

A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online is kényelmesen megváltható. Az így vásárolt menetjegy kinyomtatható, vagy felszálláskor erre alkalmas készüléken az autóbusz-vezetőnek felmutatható a VOLÁNBUSZ, a DAKK, az ÉMKK és az ÉNYKK járatain.

Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. által közlekedtetett járatok menetrendje itt található.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés