Hirdetés

Tűzoltók, rendőrautók lepték el Nyíregyháza belvárosát

Szabolcsihír

2019.08.13. 20:36

Tűzoltók, rendőrautók lepték el Nyíregyháza belvárosát
Fotók: Cs. K.

Utóbb derült ki, hogy füstöt érzékeltek.

Hirdetés

Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, kedden délelőtt Nyíregyháza belvárosában annyi tűzoltó- és rendőrautó állt, mint még soha. A Zrínyi Ilona utca egyik oldalát és a sétálóutcát is elfoglalták, közben egyre több járókelő állt meg nézelődni, mert valóban ritka látványosság volt ez.

Többen azt gondolták, valamiféle gyakorlat miatt gyűltek össze ennyien, de aztán kiderült, tűzhöz riasztották őket, a Skálába. Hogy valaki telefonált, vagy a tűzjelző jelzett be tévesen, azt a helyszínen nem sikerült kideríteni, mert senki nem akart nyilatkozni. Az biztos, hogy kedden délután hamarabb bezárt az üzlet, hogy a tűzoltók átvizsgálhassák az épületet.

 

Füst miatt kiürítettek egy áruházat Nyíregyházán, a Zrínyi Ilona utcában - közölte a katasztrófavédelem. Harmincöt embernek kellett elhagynia az épületet, amelynek a harmadik emeleti raktárrészében lehetett füstöt érezni, de tűz nem volt.

A város hivatásos tűzoltói a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával felkutatták a füst forrását, ami vélhetően az egyik lift gépházában volt. Ezt a szakemberek áramtalanították, a füst megszűnt.

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés