Hirdetés

A helyi termelőket támogatná Nyíregyháza

Facebook

2019.09.18. 18:14

A helyi termelőket támogatná Nyíregyháza

Helyi szolgáltatások jelentkezését is várják.

Hirdetés

Hirdetés

Helyi termelők, bio és nem bio gazdaságok, kézművesek, hagyományos helyi termékkészítők, valamint szolgáltatók és szolgáltatások jelentkezését várják Nyíregyháza és térségéből.

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2,056 milliárd forint 100 százalékos támogatást nyert a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum című projekt megvalósítására, melyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal partnerségével valósít meg.

A projekt keretében sor kerül egy komplex helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési csomag megvalósítására, amelyben többek között kidolgoznak egy helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési stratégia és akciótervet, valamint egy elektronikus katasztert is.

A térség helyi termékeinek, szolgáltatásainak online adatbázisának kialakításához - azok népszerűsítése céljából - keresik a jellegzetes helyi termékeket és szolgáltatásokat.

Az adatbázisban való megjelenés a térség minden helyi termelője, gazdasága, szolgáltatója számára térítésmentesen vehető igénybe. 

Az adatbázisba való bekerüléshez szükséges információkat személyesen, e-mailben vagy az online adatlap kitöltésével lehet a Paktumirodába eljuttatni.

Bővebb információkat ide kattintva találhatnak az érdeklődők.
nyírvvNyíregyházagazdaságtámogatáshelyi termelők

Szóljon hozzá!

Hirdetés