Ráfizethet, aki nem fizet időben Nyíregyházán

2019.09.09. 17:02

Ráfizethet, aki nem fizet időben Nyíregyházán

Közeleg a II. félévi adóbefizetés határideje.

Hirdetés

Hirdetés

A Polgármesteri Hivatal Adóosztálya az elmúlt időszakban juttatta el elektronikusan, illetve postai úton az adózókhoz a folyószámla egyenlegüket tartalmazó értesítéséket az augusztus 12-ig beérkezett befizetések figyelembevételével. Az értesítő tartalmazza az adózó elmaradt tartozását és a 2019. II. félévre esedékes helyi adókat, valamint a gépjárműadót és az esetleges késedelmi pótlékot.

Dr. Kása Brigitta aljegyző asszony közleményben hívja fel a nyíregyháziak figyelmét, hogy a 2019. II. félévre esedékes adók befizetési határideje szeptember 15-e, azonban ez a határidő idén pihenőnapra esik, ezért a határidő csak szeptember 16-án jár le.

Az adóhatóság felhívja adózói figyelmét arra, hogy a fizetési határidő betartására érdemes odafigyelni, mivel azoknak az adózóknak, akik fizetési kötelezettségüknek határidő után tesznek eleget, késedelmi pótlékot kell felszámítani, illetve nem fizetés esetén végrehajtási eljárást is kezdeményezhet az adóhatóság a tartozókkal szemben.

Az Adóosztály kéri az adózók együttműködését és a fizetési határidők betartását. A Hivatal Adóosztálya felkészült az adózók fogadására az Ügyfélcentrum 29-30-31-es ablakainál.
Nyíregyházahatáridőaljegyzőadóbefizetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés