Hirdetés

Késsel fenyegettek egy 14 éves lányt Nyíregyházán

police.hu

2019.09.11. 10:38

Késsel fenyegettek egy 14 éves lányt Nyíregyházán
A kép illusztráció.

A 38 éves férfi azt akarta, utazzon vele Szolnokra.

Hirdetés

Az Érkerti Rendőrőrs személyi szabadság megsértése bűntett, kényszerítés bűntett, és súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Á. Róbert 38 éves nyíregyházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi szeptember 8-án 5 óra körül a nyíregyházi vasútállomáson arra akarta kényszeríteni egyik ismerősét, egy 14 éves lányt, hogy Szolnokra utazzon vele.

A lányt először csak a karjánál fogva rángatta, majd egy késsel életveszélyesen megfenyegette, és bántalmazta.

A történteket látva a lány védelmére kelt egyik fiú ismerőse, akit a gyanúsított szintén életveszélyesen megfenyegetett. A 38 éves férfi és a sértett ezután elment egy közeli kocsmába, ahol együtt italoztak, majd a gyanúsított megkérte egyik barátját, hogy vigye fel Budapestre, a lányt pedig az általa megadott nyíregyházi címre hazaszállították.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai az elfogatóparancs alapján körözött férfit szeptember 10-én a fővárosban elfogták. Az érkerti nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az előállított Á. Róbertet, aki a vallomástételt megtagadta.

A nyomozó hatóság a férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.
Nyíregyházafenyegetésszemélyi szabadság megsértése

Szóljon hozzá!

Hirdetés