Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kiderült, miért támadt a mentőkre Nyíregyházán

| 2019. 09. 02. | 13:11:00
Trágár szavakkal illette a beteghez érkezőket
Kiderült, miért támadt a mentőkre Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást M. Gy. 35 éves nyíregyházi lakos ellen.

Mint arról a Blikk írása alapján a Szabolcsihír is beszámolt, rendőri segítséget kellett kérniük a mentőknek, ugyanis hiába érkeztek meg egy nyíregyházi segélyhívás után a helyszínre, nem érezték biztonságosnak a kiszállást 

[Beillesztett cikk: Mentőautót rongáltak Nyíregyházán dühödt rokonok]

Kérdésünkre Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte:

a nyomozás adatai szerint a férfi az egyik hozzátartozójához kiérkező mentőautó személyzetét trágár kifejezéseket használva kérte számon, mert sokallta a kiérkezési időt augusztus 26-án este.

A közelben tartózkodó családtagok próbálták a férfit lecsillapítani és a mentőtől eltávolítani, de az tovább szidalmazta a mentőket és ráütött a gépkocsi oldalára.

Miután a mentők elindultak, a férfi egy követ dobott a jármű után, amellyel a hátsó ajtót eltalálta. A mentők a helyszínről rendőri segítséget kértek a feladatuk ellátása érdekében. A rendőrök a feltételezett elkövetőt, aki fenyegetésével megakadályozta a mentőket feladatellátásukban a rendőrőrsre előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A büntetőeljárás alatt a gyanúsított szabadlábon védekezhet.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés