Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Világsztárok, legendák látogatnak Nyíregyházára

| 2019. 09. 23. | 17:47:00
A rendezvényre ingyenes a belépés!
Világsztárok, legendák látogatnak Nyíregyházára
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A hétvégén Magyarországon népszerűsíti a teqballt két korábbi világbajnok, a katalán Carles Puyol és a brazil Cafu. Pénteken Budapesten, a Docler székházban, szombaton pedig a Nyíregyházán megrendezésre kerülő TEQBALL ALL STARS gálán találkozhatnak a rajongók és érdeklődők a két focilegendával.

A FITEQ (Nemzetközi Teqball Szövetség) meghívására Magyarországra érkezik az FC Barcelona korábbi csapatkapitánya, a világ egyik legjobb hátvédjeként számon tartott Carles Puyol, aki 100-szoros spanyol válogatottsága során világ és Európa-bajnoki címet szerzett, valamint a 2-szeres világbajnok brazil Cafu, az AS Roma és az AC Milan korábbi kiváló balhátvédje.

A focilegendák szeptember 27-én (pénteken) 16:00 órakor a Docler székházban várják a rajongókat, szeptember 28-án (szombaton) pedig a Nyíregyházán megrendezésre kerülő TEQBALL ALL STARS gálán mutatják be tudásukat.

Mindkét rendezvényre ingyenes a belépés!

Nyíregyházán a nézők a Magyarország-Montenegró teqball mérkőzést – ami akár a tavalyi VB döntőjének visszavágója is lehet -  és Nyíregyháza All Stars-Teqfriends futsalmeccset is láthatják, ahol olyan kiváló magyar sportolók lépnek pályáza, mint Lipcsei Péter, Király Gábor és Gyurta Dániel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés