Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Will Smith után Bryan Adams érkezik a fővárosba

| 2019. 09. 27. | 19:09:00
Sztárparádé Budapesten.
Will Smith után Bryan Adams érkezik a fővárosba
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Will Smith hollywoodi filmsztár szeptember 25-én este Budapesten, a Szent István-bazilika előtt koncertezett. Pár nap különbséggel, szeptember 28-án pedig máris egy újabb szupersztár érkezik Magyarországra.

A Szerencsejáték Zrt. az idei évben a Skandináv lottó 20. évfordulója alkalmából rendezi meg Szuperkoncert elnevezésű, nagyszabású ingyenes rendezvényét.

Szeptember 28-án, a több mint 100 millió eladott lemezzel büszkélkedő világsztár Bryan Adams lesz a Szuperkoncert fellépője.

A kanadai rocksztár előtt a Wellhello zenél. A csapat kizárólag erre a másfél órás koncertre extra zenészekkel egészül ki, emellett a színpadtechnika a szokásosnál is látványosabb elemeket tartogat majd.

Bryan Adams hat kamionnal érkezett meg a fővárosba. Ennek oka, hogy a szokásos színpadelemektől eltérően, kifejezetten erre az estére készített, két órás exkluzív showval lép fel. Mivel szigorúan vegetáriánus életmódot folytat, Budapestre is saját szakácsával jött, akinek külön konyhahelyiséget állítanak fel a backstage-ben.

A Szuperkoncert 18 órakor kezdődik a Hősök terén, Budapesten.
18 órától Wellhello,
20 órától Bryan Adams.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés