Hirdetés

Curtisszel áll színpadra Nyíregyházán Majka

civishir.hu

2019.10.24. 17:20

Curtisszel áll színpadra Nyíregyházán Majka

Nagy visszatérés.

Hirdetés

Hirdetés

A dolgok változnak....
Néha az emberek el kell távolodjanak egymástól ahhoz, hogy aztán újra közel kerülhessenek. Reméljük, hogy ez a másfél év elég volt arra, hogy mindenki megtudja, az életben mi a fontos, és mi a dolga. Hisszük azt, hogy nekünk együtt van az életben dolgunk!!!
Fontosnak érezzük azt is, hogy a rajongók ne érezzék úgy, hogy ez részünkről valamilyen üzleti húzás, ezért úgy döntöttünk, hogy nem egy “újraegyütt” eseményt hozunk létre (amiből biztos nagyon jól profitálnánk), hanem a már meglévő, és gyakorlatilag már eladott koncertekre állunk össze megint. Majka és A 100 Tagú Cigányzenekar őszi turnéján Atika már újra velünk lesz, és természetesen ez jövőre is így marad.
Tsok mindenkinek! ♥️
Majka és Curtis

– írta Facebook-oldalán Majka október 24-én.

Mint ismeretes, tavaly nyáron nagy port vert Majka bejelentése, amikor egy szegedi koncerten közölte, hogy szakít pályatársával és barátjával. Akkor az előadó felfedte a titkot(?): Curtis a drog rabja. Néhány forulós facebookos szócsata után Széki Attila önként elvonókúrára ment, majd szólókarrierbe kezdett, a közelmúltban pedig gyermeke született.

Majka és a 100 Tagú Cigányzenekar – immár Curtisszel kiegészülve – november 22-én Nyíregyházán, másnap pedig Debrecenben ad exkluzív koncertet.
Majkacurtis

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés