Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hol tudsz bulizni, sörözni, ha Nyíregyházán jársz?

| 2019. 10. 14. | 18:44:00
Összeszedtük.
Hol tudsz bulizni, sörözni, ha Nyíregyházán jársz?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokan azt hiszik, hogy bulizni, és kocsmázni csak Budapesten lehet, pedig a vidék is nagyon erősen jelen van az éjszakai életben. Jó példa erre Nyíregyháza, ahol kiváló helyek várják a helyieket és az oda kirándulókat, ha szívesen kapcsolódnának ki este a városban. Lássuk a legjobb helyeket, ahol te is bátran elindíthatod az estét egy jó pohár bor, vagy sör társaságában!

Mamma Mia Club

Már a neve is árulkodó ennek az éjszakai klubnak, ahol a legmenőbb DJ-k pörgetik a lemezeket, és ahol mindig jókat lehet táncolni. A Búza téren található klub igencsak ráerősített az utóbbi években, szinte minden héten egy-egy neves hazai lemezlovast hívnak meg, akik a house, trance és a retró zenék kedvelőit fárasztják le egész éjjel. Klub koncertekből sincs hiány, a Mamma Miába szívesen fellépnek rapperek, énekesnők. Itt mindig találsz egy jó partit, ha hétvégén Nyíregyházán jársz!

Móricz Kert

A nyár legnépszerűbb helye a Móricz Kert, ami igazi törzshellyé válik a jó időben. Az italválaszték széles, a pultos lányok kedvesek és aranyosak, és még rock koncertek is vannak.  Sajnos ősszel és télen csak a rockbuliknak van nyitva a hely, de érdemes kivárni a jó időt és nyitást, hogy a kertben kortyolgassunk a többféle sörcsap kiváló nedüjét.

Shamrock

Hétfőnként -30%-os kedvezménnyel kapható a Shamrockban az összes ital a pultról, így garantált a teltház. A helyet azonban nem csak hétfőnként érdemes felkeresni, hanem bármikor. A hét minden napján nyitva lévő kocsmában sok különleges és jó minőségű alkohol kapható, így tökéletes hely egy laza baráti összejövetelre, vagy egy ünnepségre.

John Bull Pub

Ha a buli előtt ennél valami finomat, akkor a John Bull Pub lesz a legjobb választás! A pubban eredeti angol hangulat vár, ahol a meghitt vacsoráktól, az üzleti találkozókig és a családi, baráti összejöveteleken át mindenre van lehetőség. A nagyobb sporteseményekre kivetítővászonnal készülnek, ami előtt te is izgulhatsz a csapatodért. A magyar konyha mellett a mediterrán konyha ételei is megkóstolhatóak a John Bullban. A hely nemrég tematikus esttel hozta el a híres bajor Oktoberfestet, és a különleges söröket. A hatalmas italválaszték is piros pont a helynek, ha Nyíregyházán jársz, ide mindenképpen térj be.

Becks Pub

Úgy látszik Nyíregyházán a helyiek szeretik a pubokat, ahol finomakat lehet enni, és egy-egy ebéd, vagy vacsora után lehet inni egy jót. A Becks-ben napi menü is van, de étlapról is választhatsz, ha megéheznél. Egy táncos este előtt is jól esik egy minőségi street food (hamburgerek, tortillák), de a marha, hal és szárnyas ételek is várnak az étlapon. Sőt, a paleo és vegetáriánus étrendet követők is tudnak fogyasztani a pubban!

Ha Nyíregyházára visz az utad, akkor a fenti helyeket bátran ajánljuk, viszont ha helyi vagy, és összejönnél a haverokkal egy táncos este előtt, akkor érdemes időben házhoz rendelni a minőségi alkoholokat, hogy a buli előtt tudjatok inni valami izgalmasat. Az iDrinks webáruházban nagyon sok akciós és minőségi italt találsz, amit ha időben megrendelsz, akkor még a hétvégi Mamma Miás buli előtt megihatjátok a barátokkal otthon.

(X)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés