Hirdetés

Leveleken égett a nádas, Fábiánházán izzott a korom. Nyíregyházán dőlt a fa

Szabolcsihír

2019.10.09. 08:11

Leveleken égett a nádas, Fábiánházán izzott a korom. Nyíregyházán dőlt a fa
A kép illusztráció

Megyeszerte többször riasztották a tűzoltókat.

Hirdetés

Hirdetés

Demecserben, a Földvár úton egy családi ház kéménye mellett egy áthidaló égett. A tűz oltását a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakosság megkezdte. A tűzoltók az utómunkálatokat kéziszerszámokkal elvégezték. A kéményben izzás, parázslás nem volt tapasztalható.

Leveleken a Rákóczi utcában fél hektáron égett avar, nádas. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók gyorssugárral, és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották.

Pátroha külterületén egy három hektárnyi területen égett nádas, A kisvárdai hivatásos tűzoltók a tüzet gyorssugárral, valamint kéziszerszámokkal eloltották.

Fábiánházán, egy Iskola utcai családi ház cserépkályhájának kéményében a korom izzott. A nagyecsedi önkéntes és a mátészalkai hivatásos tűzoltók a kéményt kéziszerszámokkal kitisztították.

Nyíregyházán, a Sóstói úton egy nagyméretű fa veszélyesen megdőlt, jármű forgalmat, illetve a járókelőket veszélyeztette. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a fát gépezetes tolólétra és motoros fűrész segítségével eltávolították.

 
Tűzeset

Szóljon hozzá!

Hirdetés