Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem félnek a turisták Nyíregyházán

| 2019. 10. 11. | 18:19:00
Jó munkát végeznek a rendőrök, polgárőrök és közterület-felügyelők.
Nem félnek a turisták Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Illés László rendőr alezredes, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vezetője, Kovács Ferenc, Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere, Bodrogi László, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közterület-felügyelet vezetője, valamint Bordás Béla, a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közbiztonsági Közalapítvány elnöke közösen értékelte október 9-én az idei év turisztikai szezonjában végzett rendészeti tevékenységet.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság dísztermében ünnepélyes keretek között megtartott értékelésen a rendőrség munkája mellett a polgárőrség és a közterület-felügyelet tevékenységét is értékelték.

A polgármester összegzésében köszönetét fejezte ki a rendészeti biztosításban résztvevő állománynak és elmondta, hogy munkájuknak köszönhetően a városunkba látogatók Nyíregyházát biztonságos városnak ismerhették meg.

Több mint 300 rendőr, polgárőr és közterület-felügyelő vett részt a szolgálatellátásban, akik közül a szolgálatot kiemelkedő szinten ellátó 40 fő részesült dicséretben és jutalomban.

A nyári időszak biztosítási feladatait a rendészeti szervek a lakosság és a városba látogató turisták szubjektív közbiztonságérzetének garantálása, a közterek, parkok megóvása, a szórakozóhelyek környékén a rend fenntartása, valamint a bűncselekményeknek és egyéb jogsértő cselekmények megelőzése érdekében végezték.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés