Hirdetés

Nyíregyházán segítenek a rendőrök, ne érjen meglepetés az utakon

2019.10.09. 16:12

Nyíregyházán segítenek a rendőrök, ne érjen meglepetés az utakon
Illusztráció

Várják az autósokat, kerékpárosokat, de a gyalogosokat is.

Hirdetés

Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság együttműködő partnereivel szervez október 12-én 10-16 óráig közlekedésbiztonsági családi napot a Nyír Plaza bevásárlóközpontban és parkolójában.

A rendezvényen megjelenteknek rendőrök nyújtanak segítséget kerékpárjaik átvizsgálásában, gépjármű esetén pedig a folyadékszint és a fagyálló ellenőrzésében.

Szükség esetén figyelmeztetik a sofőröket az okmányok érvényességének lejártára.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédelmi Főosztály mobil műszaki vizsgaállomásán a fékeket és a futóművet vizsgálják meg díjmentesen, valamint szakemberek ellenőrzik a világítóberendezések és a gumiabroncsok állapotát.

Mindeközben a családtagok és a várakozók sem unatkoznak: a kisgyerekeket közlekedésbiztonsággal kapcsolatos színező és kirakó-foglalkozás várja, a nagyobbak pedig kipróbálhatják a motor-szimulátort és a „részeg szemüveget”, illetve a vállalkozó szelleműek a KRESZ-tudásukat is tesztelhetik.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők! Ingyenes jármű átvizsgálás, színes programok, vetélkedők és ajándékok várnak a résztvevőkre.
autórendőrségkerékpárellenőrzésNyír Plazafelkészítés

Szóljon hozzá!

Hirdetés