Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ünnepel a nyíregyházi Csodavár

| 2019. 10. 09. | 12:23:00
Nemcsak a gyerekekkel, szüleikkel is foglalkoznak
Ünnepel a nyíregyházi Csodavár
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Rejtett Kincsek Down Egyesület nagy álma vált valóra, amikor 2011-ben Nyíregyházán kitárta kapuit az első hazai inkluzív fejlesztő központ és játszóház, a Csodavár Nyíregyháza. Egy olyan hely,

ahol a gyermekek fejlesztése és a családok támogatása mellett kiemelt figyelmet kap az integrált közeg megteremtése, hogy a fogyatékossággal élő gyermekek együtt játszhassanak és fejlődjenek ép társaikkal.

A központ egyszerre fejlesztő ház a fogyatékossággal élő gyermekek számára, valamint különleges játszóházi szolgáltatásaival egyedi élményt nyújt minden gyermek számára.

Az évforduló alkalmából október 12-én születésnapi bulival ünnepel az intézmény, ahol lesz retro szendvicsezés, édességkóstolás, bűvös kocka, dominó, Bábel torony, mágikus gyűrű, gumizás, ugróiskolázás, újságpapíron táncolás, kazetta pörgető verseny, majd a Görömbei Cukrászda jóvoltából együtt fújja el kicsi és nagy, fogyatékkal élő és ép a nyolc gyertyát a születésnapi tortán.

A Csodavárban értő gondoskodással veszik körül a gyerekeket, és

támogatják a szülőket abban, hogy kibontakoztassák gyermekeik képességeit.

Azért dolgoznak, hogy a gyerekkor játékos éveiben megteremtsük a boldog iskolás- és felnőttkor alapjait. Céljuk, hogy a képességek és készségek fejlesztésének lehetőségeit minden család számára biztosítsák a gyermek születésétől kezdve az általános iskola végéig.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés