Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hatalmas segítség a mátészalkai menhelynek

| 2019. 11. 15. | 19:15:00
Félmilliót is kaphatnak.
Hatalmas segítség a mátészalkai menhelynek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A magyarok 70 százalékának van kutyája vagy macskája, és ez nem véletlen: a lakosság 77 százaléka szerint otthonosabb az a ház vagy lakás, amelyben élnek négylábúak is, és közel ugyanennyien gondolják úgy, hogy a kutyák és a macskák családtagok – derül ki a CIB Bank legújabb reprezentatív kutatásából.

A bank idén 40 éves, az elmúlt négy évtizedben rengeteg családnak segített az otthonteremtésben, ezúttal pedig 40 háziállatnak szeretne segíteni új otthonra lelni.

A mátészalkai Összefogás az Állatokért Alapítvány állatmenhelyén már elkészült annak a 40 kutyának és macskának a saját bemutatkozó profilja, amely alapján a leendő gazdik kiválaszthatják őket.

A bank egy új, különleges kampányt indít annak érdekében, hogy ők is otthonra, szerető családra találjanak. Emellett kupongyűjtő akciót is indít bankfiókjaiban.

A kupongyűjtéssel a mátészalkai állatmenhelyen tartózkodó állatok etetését támogatják.

A bankfiókba látogatók névre szólóan adhatnak le kuponokat az állatok részére, és a bank a leadott kuponokért cserébe összesen maximum 500 000 forint értékű ételadománnyal segíti a mátészalkai Összefogás az Állatokért Alapítványt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés