Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Karácsonyi díszbe öltözik a belváros Nyíregyházán

| 2019. 11. 20. | 18:43:00
Zajlik a munka a Kossuth téren.
Karácsonyi díszbe öltözik a belváros Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már javában dolgoznak a szakemberek Nyíregyháza belvárosában, hiszen hamarosan megnyílik az adventi forgatag. December 1. és 22. között várja majd a városlakókat és a városba látogatókat.

A Város Karácsonyfájára már felkerült a csúcsdísz, építik a faházakat és dolgoznak a díszkivilágításon is.

Az idei évben a megszokott díszítés mellett több újdonság kápráztatja el a városlakókat. A tavaly megújult Vay Ádám körúti és Bethlen Gábor utcai fényeken kívül az idén a Luther utcában, valamint a Dózsa György utcán bővítik a város fényeit.

Ráadásul a forgatag területe is bővül.

A Városalapítók szobránál és a Samassa József téren, valamint a Dózsa György utcán is számos árus kínálja majd portékáit - írja a NYÍRVV Nonprofit Kft. a közösségi oldalán.

A fényeket december 1-jén 16.30 órakor kapcsolják fel városszerte. Ekkor kerül sor az első adventi gyertya meggyújtására is. A sztárvendég Csonka András lesz.

A Város Karácsonyfája már november 15-én elfoglalta helyét a főtéren, a Takarékpalota előtt. A 16 méter magas, negyven éves lucfenyőt a Kertvárosban élő, Győrösi Sándor és családja ajánlotta fel. A fa aranyszínű ruhát kap, és több mint 2000 méter hosszú fényfüzér dekorálja majd.

A színpadot a Polgármesteri Hivatal főbejárata előtt állították fel.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés