Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kezét törte, féltékenységében majdnem megölte

| 2019. 11. 26. | 19:03:00
A szabolcsi településen élő férfi rendszeresen bántalmazta párját.
Kezét törte, féltékenységében majdnem megölte
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt áll Nyíregyházán bíróság elé november 27-én az a Szabolcs megyei településen élő férfi, aki rendszeresen bántalmazta élettársát.

A vádirat szerint B. K. egy Szabolcs megyei településen élt együtt a sértettel, ahol mindketten italozó életmódot folytattak.

A vádlott 2018. augusztus 24-én féltékenysége miatt szidalmazni kezdte a sértettet, közben megfogta a nő két csuklóját, erősen szorította, megcsavarta, melynek következtében

eltörte a sértett jobb alkarját. Ezután ököllel is több alkalommal arcon ütötte, majd miután a sértett a földre esett, többször megrúgta a nőt.

2018. december 9-én a vádlott féltékenysége miatt ismét veszekedni kezdett a sértettel, felszólította, hogy költözzön el, majd tenyérrel többször arcon, és ököllel álcsúcson ütötte, majd a földön fekvő sértettet több alkalommal a bal oldali bordák környékén megrúgta. 2018. december 26-án egy veszekedés következtében a vádlott odalépett az ágyon ülő sértetthez, és két alkalommal ököllel megütötte őt, majd a későbbi órákban újra ütni kezdte a nő fejét és bordáit.

A sértett másnap reggel fájdalmai miatt kihívta a mentőket, akik kórházba szállították és légmellűség miatt megműtötték.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés