Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatták a férfit, aki késsel ledöfte az apját

| 2019. 11. 08. | 12:55:00
Az édesapa utóbb belehalt sérüléseibe.
Letartóztatták a férfit, aki késsel ledöfte az apját
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lezartóztatta a Nyíregyházi Járásbíróság november 8-án azt a férfit, aki előbb lakótársát bántalmazta, majd kést döfött az apjába november 6-án éjjel. C. A. előzetes letartóztatását december 8-ig rendelte el a bíróság, ám a végzés nem végleges, mert bár az ügyész és a védő tudomásul vette, a vádlott fellebbezést jelentett be.

[Beillesztett cikk: Ledöfte az apját, majd autóval menekült el egy nyíregyházi fiú]

Mint arról a Szabolcsihír már beszámolt, a gyanúsított november 6-án éjszaka a nyíregyházi lakásában rátámadt az ott alvó sértettre, a földre rántotta, két kézzel a nyakát megragadta és miközben a férfi fuldokolt megöléssel fenyegette. A férfi segítségére sietett a gyanúsított édesapja, és felszólította a fiát, hagyja abba a bántalmazást. Ekkor C.A. őt is megtámadta, földre vitte, több alkalommal megütötte és egy ruhafogassal fojtogatta. Ezután a gyanúsított a lakóház konyhájába ment, ahol magához vett két konyhakést, és továbbra is megöléssel fenyegette az édesapját. Mikor az édesapa a fia után bement a konyhába, a férfi a nála lévő konyhakéssel hastájékon szúrta.

A szúrás következtében az édesapa életveszélyes állapotba került, és később a kórházban meghalt. A másik sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A gyanúsított ezután elhagyta a helyszínt, a rendőrség Kótaj külterületén fogta el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés