Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem csak gyilkosságot követett el a mátészalkai késelő

| 2019. 11. 19. | 19:41:00
Meghosszabbították a letartóztatását.
Nem csak gyilkosságot követett el a mátészalkai késelő
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája 2019. november 19-én meghosszabbította K.A. gyanúsított letartóztatását 2020. január 26-ig.

A férfi 2018. november 26-tól van letartóztatásban nyereségvágyból, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete megalapozott gyanúja miatt.

2019. november 15-én az ügyészség további bűncselekményekkel gyanúsította meg, így kifosztás és lőfegyverrel visszaélés bűntettével is, és indítványozta a letartóztatása meghosszabbítását.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018. november 22-én bement egy női ruhaboltba és az ott tartózkodó alkalmazottat többször megszúrta a nála lévő késsel. A sértett a szúrásoktól életveszélyes állapotba került.

Emellett 2018. november 26-án a férfi gépkocsijában a rendőrök egy ismeretlen női holttestet találtak, akinek halála erőszakos úton, szúrt sérülései miatt következett be. A gyanúsított büntetlen előéletű, de a bíróság szerint a bűncselekmények kiemelkedő tárgyi súlya és a bűncselekmény jellege miatt szükséges a letartóztatása, emellett fennáll a veszélye annak is, hogy a gyanúsított szabadlábra helyezése esetén a hatóságok elől elszökne vagy elrejtőzne.

[Beillesztett cikk: Tragédia. Négyéves gyermeke még mindig várja haza édesanyját]

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés