Hirdetés

A Dombrád edzője beszélt a csapat fiatalon elhunyt labdarúgójáról

szabolcsihir.hu

2019.12.10. 13:19

A Dombrád edzője beszélt a csapat fiatalon elhunyt labdarúgójáról
(Fotó: cigandse.hu)

Molnár Tamásnak nagy bánat nyomta a szívét.

Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, huszonöt esztendős korában elhunyt Molnár Tamás, a megyei másodosztályú Dombrád futballcsapat középpályása. A tehetséges labdarúgó – a szabolcsfociinfo.hu szerint – december 8-án, vasárnap véget vetett életének. A debreceni nevelésű játékos korábban szerepelt a Cigánd NB III-as együttesében, a Hajdúböszörményben, csaknem két éve igazolt a Dombrádhoz.

Tóth János, a Dombrád elnök-edzője elmesélte, tavaly tavasszal igazolt Tamás a csapathoz, majd az idő múlásával közelebbi viszonyba kerültek egymással, és arra is fény derült, hogy „ennek a fiatalembernek nagy bánat nyomja a szívét”.

– Nem volt közöttünk titok, mindig úgy kezeltem, mint egy jó barátot, ő ezt az első szezonban makulátlanul meghálálta. Ki merem jelenteni, amit igazából nem lenne szabad: a kedvencem volt! És nem csak a futballtudása, az emberi mivolta miatt is. Idén nyáron megkérdeztem, tőle: Tamás, szeretnéd-e ezt tovább csinálni? Szerettem volna segíteni, hogy magasabb osztályban folytassa, mert a képességei alapján NB-s szintű játékos volt. Akkor azt válaszolta nekem, hogy Dombrádon focizok, vagy sehol. Örültem neki, mert egy ilyen játékost nagyon nehéz lett volna pótolni. Tamásnak lelki problémája, volt, de hittük, hogy sikerül megoldani a helyzetet. A szurkolók sokszor nem értették, hogy az a játékos, aki egyik mérkőzésen a különbséget jelenti, máskor visszafogott teljesítményt nyújtott. Senki nem tudta rajtam kívül, mi bántja, én viszont mindig bíztam benne. Hétfőn reggel jött egy telefon egy kedves barátomtól, hogy úgy érzi, valami baj van. Arra kért, hogy nekem picikét könnyebb, nézzek már utána: telefonáltam néhányat, és kb. tíz perc múlva ismét kaptam egy hívást, ekkor közölték: Tamás itt hagyott bennünket. Nem volt egyszerű élete az elmúlt három évben – mondta az edző.


IDE VÁG!


Hozzátette: elvesztettek egy barátot, egy játékost, egy nagyon jó embert.
dvscDebrecenCigándDombrád

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés