Félholtra verte, mert hasonlított a nagyanyjára

Szabolcsihír

2019.12.11. 08:37

Félholtra verte, mert hasonlított a nagyanyjára

Így állt bosszút felmenőjén.

Hirdetés

Hirdetés

Életveszélyesen megvert egy idős nénit egy férfi, mert hasonlított a nagymamájára. A többszörösen büntetett előéletű férfi így akart elégtételt venni nagyanyján. A szatmári férfi legutóbb 2016-ban szabadult a börtönből. Munkát nem vállalt, viszont nyugtatókat szedett, és bódult állapotban veszekedett szinte mindenkivel. Rokonai elfordultak tőle.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vádirata szerint a férfi idén májusban egyik nap a nagymamájától is pénzt követelt nyugtatókra, de nem kapott. A nagymamája elküldte dolgozni, mert eltartani már nem tudta a felnőtt unokáját.

A férfi a falu határában kóborolt, amikor megpillantotta a kerékpárral közlekedő idős nénit, akit látásból ismert. A néni nagyon hasonlított a vádlott nagymamájára, ezért a vádlott - a nagymama iránti haragból - megragadta a néni nyakát, ököllel fejbe vágta, majd a földre eső sértettet a combján meg is rúgta. A sértett koponyája a bántalmazás során olyan súlyosan sérült, hogy a néni életveszélyes állapotba került.

A rendőrök a falu határában rövid időn belül elfogták a vádlottat, aki azóta letartóztatásban van. Az ügyészség a vádiratban azt indítványozta, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre a vádlottat, ami 6 év legyen abban az esetben, ha a vádlott beismerő vallomást tesz, és nem akar tárgyalást.

Az eljárás a Nyíregyházi Törvényszéken folytatódik.

NyíregyházaÉletveszélyt okozó testi sértés

Szóljon hozzá!

Hirdetés