Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megölünk, és beteszünk a temetőbe. Hűvösön maradnak a nyírbátori fiúk

| 2019. 12. 14. | 11:10:00
Ásóval, kaszával, vasvillával érkeztek.
Megölünk, és beteszünk a temetőbe. Hűvösön maradnak a nyírbátori fiúk
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírája 2020. március 18-ig meghosszabbította az emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban hat gyanúsított letartóztatását. 

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsítottak ásóval, kaszával, vasvillával felfegyverkezve június 15-én este elmentek a sértett lakóházához, hogy korábbi sérelmeik miatt – akár a sértett családjának életét is kioltva – elégtételt vegyenek. A kulcsra zárt bejárati ajtót erőszakkal benyomták, s a lakóházba bemenekülő családfőt a náluk lévő eszközökkel bántalmazták, közben azt kiabálták, hogy „megölünk, és beteszünk a temetőbe”. A több sebből vérző férfit a szobában magára hagyták, s átmentek a másik szobába, ahová a családfő fia bezárkózott. Rárontottak, a szoba ablakát betörték, és a kaszával megsebesítették a fiút.

A családfő a bántalmazás következtében életveszélyes, a fia pedig 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyben a nyomozás még folyamatban van. A bíróság álláspontja szerint továbbra is alaposan feltehető, hogy a gyanúsítottak szabadlábra helyezésük esetén megszöknének, elrejtőznének, valamint további bűncselekményt követnének el a sértett családjának sérelmére. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés