Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megújult a Szarvas utca Nyíregyházán

| 2019. 12. 12. | 18:19:00
Már át is adták.
Megújult a Szarvas utca Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megújult Nyíregyházán a Szarvas utca Vécsey köz–Szarvas utca 116 szám közötti szakasza, a műszaki átadás lezajlott - közölte a Szabolcsihírrel a városházi sajtószolgálat. Egy 100 százalékos támogatottsággal bíró, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló projekt keretében a Szarvas utcán 245 méter hosszú, új gyalog-kerékpárút épült, egy 430 méteres szakaszon megújult az útpálya, átépítették az útcsatlakozásokat és a kapubejárókat.

Az útburkolat és a járda között új zöldsávot alakítottak ki. A fejlesztés során a burkolat felújítása mellett megvalósult a járdák, kerékpáros létesítmények akadálymentesítése, utasváró pavilon telepítése.

A gyalog-kerékpárút szakadási pontjait megszüntették, a hiányzó átvezetéseket pótolták, a meglévőket akadálymentesítették. Megtörtént az autóbuszöblök átépítése, autóbuszperonok akadálymentesítése, az öbölpárok közötti biztonságos gyalogos átvezetés kiépítése, és azt is ellenőrizték, megfelelő-e a csapadékvíz elvezetés.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés