Nyíregyházi kórház udvarán loptak. Kik ők?

police.hu

2019.12.14. 12:20

Nyíregyházi kórház udvarán loptak. Kik ők?

Egy férfit és egy nőt keresnek a rendőrök.

Hirdetés

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint eddig ismeretlen elkövető október 13-án 15.30 és 16.15 között egy nyíregyházi egészségügyi központ udvarán lévő dohányzóhelyen készpénzt tulajdonított el egy pénztárcából, amit egy beteghez látogató hozzátartozó a padon felejtett.

A megtalált pénztárcát egy eddig ismeretlen személyazonosságú nő és férfi adta le a teherportán szolgálatot teljesítő biztonsági őrnek, akiket a bűncselekmény elkövetésének tisztázása érdekében keresnek.

A bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható személyekről képfelvételek állnak rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képeken látható, eddig ismeretlen személyazonosságú nőt és férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyükről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Szóljon hozzá!

Hirdetés