Ömbölyön is járt a Sunshine Angyal + VIDEÓ

Szabolcsihír

2019.12.20. 13:01

Ömbölyön is járt a Sunshine Angyal + VIDEÓ
Nati, Zoé húga élvezettel bontogatta az ajándékokat (Fotók: Cs. K.)

Zoénak és testvéreinek vitt ajándékot.

Hirdetés

Hirdetés

Mint ahogy annyi éve már, idén is útnak indult a Sunshine Angyal, hogy olyan rászoruló családokon segítsen, akiknek nem jut meleg étel az asztalra, karácsonyfa a szobába vagy ajándék a gyerekeknek.

A 99.4 Sunshine Fm idén is felhívást tett közzé, hogy keresi azokat, akik valóban nehéz anyagi helyzetben vannak, és jól jönne nekik a segítség az ünnepekre. Több tucat levél érkezett a rádió szerkesztőségéhez, és nemcsak maguk a családok, de segíteni szándékozó ismerősök és barátok is felhívták a Sushnine Angyal figyelmét a hátrányos helyzetűekre.

Ebben az évben a 99,4 Sunshine Fm jóvoltából hat helyre érkezik meg az áhított ajándék. Kinek mosógép, kinek mikrohullámú sütő vagy csaptelep, mind-mind olyan holmi, amire valóban szükség van a háztartásban. A támogatók jóvoltából tartós élelmiszer és játék is kerül a fa alá a megye számos településén, Ömbölytől, Beszterecen és Napkoron át Nyíregyházáig.

Ömbölyön a Papp családhoz, vagyis Zoé szüleihez és két kisetstvéréhez kopogtatott be a Sunshine Angyal december 20-án, az útra elkísérte a Szabolcsihír is. Mint arról korábban többször is írtunk, Zoénál ezen a nyáron diagnosztizáltak ritka, daganatos betegséget. A kislányt a fővárosban és Debrecenben is kezelik. Nemrég műtéten esett át, a lábát operálták Budapesten, azóta ismét kemoterápiás kezelésekre jár Debrecenbe. Műtött lábával újra meg kell tanulnia járni, de egyelőre nem terhelheti.

Ottjártunkkor is kemoterápiás kezelésen volt a kislány, hétfőn mentek be a debreceni kórházba, s remélhetőleg szombaton engedik haza. Az anyukája, Zsuzsa van vele, ott is alszik a kislány ágya mellett, míg az édesapa a két kisebbről, a Zoétól két évvel fiatalabb Natiról és a 9 hónapos legkisebbről gondoskodik.

A Sunshine Angyal a gyerekeknek játékokat, a családnak tartós élelmiszert hozott. Zoé ajándéka egy tablet, amelynek minden bizonnyal nagyon fog örülni, hiszen a kórházban ezen nézhet majd meséket, hogy valamivel gyorsabban teljék az idő.

S míg az édesapával a konyhában Zoéról beszélgettünk, addig a nappliban Nati, Zoé húga boldogan bontogatta az ajándékokat. Hogy Zoénak, ha hazajön, már ne legyen sok dolga a csomagolással, Nati belekukkantott az ő csomagjába is, és ha már megnézte, mit kapott a nővére, hát azokat az ajándékokat is kicsomagolta, s persze ki is próbálta. (Bocs, Zoé!)

Komoly gondot jelent a családnak, hogy a 19 éves autójukkal nemrég balesetet szenvedtek, egy vaddisznó ugrott ki eléjük váratlanul. Az autó összetört, a javítása több mint 600 ezer forintba kerül. Szerencsére vannak jó emberek, akik segítenek.

A vállalkozó, aki a ház felújítását végezte, látva a család nehéz helyzetét, kölcsönbe náluk hagyta az autóját, mert tudja, ha a legyengített immundrendszerű, ömbölyi kislánnyal bármi történik, azonnal rohanni kell az orvoshoz.

A karácsonyi ajándékok pedig Nyíregyházáról érkeztek a Sunshine Angyaltól, de több cég és magánszemély felajánlásának köszönhetőrn. Akik pedig házhoz szállították és kézbesítették: Sipos Marianna hírigazgató, Csordás András marketing menedzser és Szikora Tamás műsorvezető.

 

Galéria

Sunshine AngyalÖmbölyZoé

Szóljon hozzá!

Hirdetés