Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DVSC győzedelmeskedett Nyíregyházán

| 2020. 01. 11. | 17:17:00
Sok saját nevelésű fiatal lépett a pályára az edzőmeccsen.
A DVSC győzedelmeskedett Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Debrecen ellen játszotta első felkészülési mérkőzését a Nyíregyháza Spartacus. A csapatban Forgács Dávid személyében egy próbajátékos is pályára lépett, Fodor és Györgyi sérülés miatt nem játszhatott. 

​Az első percek mezőnyjátékot hoztak, a 12. percben Bódi lőtt távolról mellé a másik oldalon pedig Sinanovic került helyzetbe,de nem született gól. A 22. percben Trujic lőhetett közelről, Nagy Máté bravúrral védett. Egy szabadrúgás után Talabér fejelhetett középen, alig ment mellé a labdája. A 27. percben megszerezte a vezetést a Nyíregyháza, Hornyák Marcell szerzett erőszakosan labdát középen, majd higgadtan értékesítette a ziccert, 1-0. Tőzsér lövését tolta ki Nagy M., az ellentámadásnál pedig mentettek a Loki védői, majd Sinanovic lövését fogta a kapus. Egy szép támadás után Kártik emelte át a labdát Kosickyn, de egy visszafutó védő végül mentett. A 33. percben egyenlített a DVSC, Varga lőtt a bal oldalról, megpattant a labda, és a kapuba vágódott, 1-1.

A végére még jutott egy Szécsi és egy Hornyák helyzet, de maradt a döntetlen az első félidő után.

A második játékrészben sok saját nevelésű fiatal is lehetőséget kapott a Szpariban. Az első helyzet a mieink előtt adódott, Tóth Á. beadása után Bodát szerelték. A 61. percben Boda indította remek labdával Tóthot, de a kivetődő Hrabina védett, nagy helyzet volt. Kiegyenlített volt a meccs, majd a 72.percben Adeniji szerzett erőszakosan labdát, és a kapuba emelt, 1-2.  A másik oldalon Ötvös indult meg ígéretesen, a támadás végén Svedyuk lőtt fölé. A hajrában Bereczki került helyzetbe, de Ásványi bravúrral védett, így nem változott az eredmény.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés