Hirdetés

A DVSC győzedelmeskedett Nyíregyházán

nyiregyhazaspartacus.hu

2020.01.11. 16:17

A DVSC győzedelmeskedett Nyíregyházán

Sok saját nevelésű fiatal lépett a pályára az edzőmeccsen.

Hirdetés

A Debrecen ellen játszotta első felkészülési mérkőzését a Nyíregyháza Spartacus. A csapatban Forgács Dávid személyében egy próbajátékos is pályára lépett, Fodor és Györgyi sérülés miatt nem játszhatott. 

​Az első percek mezőnyjátékot hoztak, a 12. percben Bódi lőtt távolról mellé a másik oldalon pedig Sinanovic került helyzetbe,de nem született gól. A 22. percben Trujic lőhetett közelről, Nagy Máté bravúrral védett. Egy szabadrúgás után Talabér fejelhetett középen, alig ment mellé a labdája. A 27. percben megszerezte a vezetést a Nyíregyháza, Hornyák Marcell szerzett erőszakosan labdát középen, majd higgadtan értékesítette a ziccert, 1-0. Tőzsér lövését tolta ki Nagy M., az ellentámadásnál pedig mentettek a Loki védői, majd Sinanovic lövését fogta a kapus. Egy szép támadás után Kártik emelte át a labdát Kosickyn, de egy visszafutó védő végül mentett. A 33. percben egyenlített a DVSC, Varga lőtt a bal oldalról, megpattant a labda, és a kapuba vágódott, 1-1.

A végére még jutott egy Szécsi és egy Hornyák helyzet, de maradt a döntetlen az első félidő után.

A második játékrészben sok saját nevelésű fiatal is lehetőséget kapott a Szpariban. Az első helyzet a mieink előtt adódott, Tóth Á. beadása után Bodát szerelték. A 61. percben Boda indította remek labdával Tóthot, de a kivetődő Hrabina védett, nagy helyzet volt. Kiegyenlített volt a meccs, majd a 72.percben Adeniji szerzett erőszakosan labdát, és a kapuba emelt, 1-2.  A másik oldalon Ötvös indult meg ígéretesen, a támadás végén Svedyuk lőtt fölé. A hajrában Bereczki került helyzetbe, de Ásványi bravúrral védett, így nem változott az eredmény.

Edzőmeccs
Nyíregyháza Spartacus – DVSC 1–2 (1-1)

Nyíregyháza. Vezette: Sándor.
Nyíregyháza: I. félidő: Nagy M. – Matyi, Talabér, Végső, Csilus – Patvaros, Forgács – Szinanovics, Kártik, Gyurján – Hornyák M. II. félidő: Fadgyas – Magyar G., Szekszárdi, Pejovic, Bálint – Svedyuk, Papp M. – Boda, Ötvös B., Tóth Á. – Kovács N.
DVSC: I. félidő: Kosicky – Kusnyír, Kinyik, Szatmári, Ferenczi – Bódi, Csősz, Tőzsér (Haris, 33.), Varga K. – Szécsi, Trujics. II. félidő: Hrabina – Bényei, Pávkovics, Belényesi, Ferenczi – Bereczki, Haris, Baráth, Kundrák – Adeniji, Pintér.
Gól: 1-0 Hornyák (27.), 1-1 Varga K. (33.), 1-2 Adeniji (73.)
dvscNyíregyháza Spartacus FC

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés