Faággal a kézben követelték a pénzt a tiszaeszlári rablók

police.hu

2020.01.07. 10:04

Faággal a kézben követelték a pénzt a tiszaeszlári rablók

A megtámadottak mindenüket odaadták.

Hirdetés

Hirdetés

Rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség M. Á. 24 éves és egy 17 éves tiszaeszlári lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a két férfi Tiszaeszláron hazafelé tartott január 5-én, éjjel 3 órakor, amikor a Bessenyei úton – egy parkoló autó mellett álló – három férfival szóváltásba és dulakodásba keveredtek. A sértettek, hogy a további bántalmazásukat elkerüljék, beültek a kocsiba és az ajtókat magukra zárták. Ezután a támadók az autót kezdték ütni, rúgni.

Az egyik sértett pénzt dobott ki a két férfinak, és kérte, cserébe hagyják őket békén.

A támadók tovább verték az autót többek között egy faággal is, és még több pénzt követeltek. A sértettek végül minden készpénzüket, közel százezer forintot dobtak ki a jármű ablakán, hogy elkerüljék a további bántalmazásukat. A sértettek közül ketten könnyű, egyikük súlyos sérüléseket szenvedett. Az elkövetők a pénz megszerzése után elmenekültek, de a rendőrök rövid időn belül beazonosították őket, és elfogatóparancsot adtak ki ellenük. A két feltételezett elkövetőt január 6-án a tiszavasvári rendőrök elfogták.

Előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették őket, valamint  előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.   
rablásTiszaeszlártesti sértés

Szóljon hozzá!

Hirdetés