Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kulcsszerepben egy nyírmihálydi bugyi és alsónadrág

| 2020. 01. 03. | 10:15:00
Vádat emeltek a trafikrabló ellen.
Kulcsszerepben egy nyírmihálydi bugyi és alsónadrág
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyírbátori Járási Ügyészség vádirata szerint a lopásokért már többször börtönbüntetésre ítélt férfi és élettársa pénzszűkében voltak. A férfi elhatározta, hogy kirabol egy dohányboltot. 2019. március 16-án a férfi megjelent egy nyírmihálydi dohányboltnál, ahová kétszer is bement felmérni a terepet. Kivárta, amíg az eladó egyedül maradt a boltban, majd vásárlási szándékot színlelve az eladónőt kicsalta a pult mögül, ahol rögtön megtámadta, többször megütötte hátulról, majd a hajánál fogva behúzta a raktárba, és tovább ütlegelte. Az ütések erejétől az eladónő foga is letört. A vádlott pénzt követelt a sértettől, aki megmutatta, hogy hol a kassza kulcsa, így a vádlott magához is vett összesen 46 ezer forintot. A folyamatosan segítségért kiabáló sértett megpróbált kimenekülni az üzlethelyiségből, azonban a vádlott ezt megakadályozta.

Közben egy vevő érkezett a bolthoz, aki hallotta a sértett kiáltásait, rögtön próbálta lefogni a vádlottat, aki ezt több ökölütéssel akadályozta meg. Kisebb dulakodás után a vádlott elfutott a helyszínről, a közeli erdőbe ment, ahol a ruháját ledobta, majd a pénzt az alsónadrágjába rejtve hazament. Közölte élettársával, hogy rablást követett el, neki a pénzt átadta, amit a nő a saját alsóneműjébe rejtett. Ezután vonatra szálltak, a rendőrök Nyírbátorban fogták el őket.

Az ügyészség a 23 éves tiszaszentmártoni férfit rablás bűntettével és maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntettével, míg a pénz elrejtésében neki segítő élettársát bűnpártolás bűntettével vádolja.

Az eljárás a Nyírbátori Járásbíróságon folytatódik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés