Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lángolt egy konyha Nyíregyházán

| 2020. 01. 17. | 09:05:00
Kisgépek égtek Nyírmihálydiban.
Lángolt egy konyha Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az úttestre dőlt és akadályozta a forgalmat egy fa a 38-as számú főúton Nyírteleknél csütörtökön. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be és szüntették meg a veszélyt.

Mezőgazdasági kisgépek égtek egy garázsban Nyírmihálydiban, a Debreceni úton csütörtökön. A tűzesethez a debreceni hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltókat riasztották, a lángokat egy vízsugárral fékezték meg.

Lakóház kéményében izzott a lerakódott korom Nyíregyházán, a Virágfürt utcában. A város hivatásos tűzoltói kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó részeket.

A konyhában csaptak fel a lángok Nyíregyházán, a Takács utcában csütörtök este. Az ott lévő berendezési tárgyak és a konyhaszekrény égett, izzott. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a tulajdonos az épületből a közműveket kizárta, a beavatkozók teljes légzésvédelem mellett egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd hőkamerával átvizsgálták az épület padlását és egyéb helyiségeit. A konyha födémszerkezetét kéziszerszámok segítségével megbontották, az izzó részeket eltávolították. A tűzeset miatt két embert rokonoknál helyeztek el.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés