Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legyen kedve esküdni Nyíregyházán is!

| 2020. 01. 20. | 10:33:00
A házasság hetében erre buzdítanak.
Legyen kedve esküdni Nyíregyházán is!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg a házasság hetét Magyarországon február 9. és 16. között - közölte a mozgalom országos koordinátora január 20-án, hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Herjeczki Kornél elmondta:

a mozgalom célja, hogy meghozza a kedvet a házassághoz, és segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek.

Egy kapcsolat akkor jó, ha őszinte, tervezett és mindkét fél ápolja, a mindennapokban a párok azonban hajlamosak elfeledkezni arról, hogy odafigyelés nélkül tönkremegy a kapcsolat - vélekedett.
A házasság hete idei "házaspár arca" Semsei Rudolf üzletember és felesége, Dobay Eszter lesz, akik február 12-én egy őszinteségről szóló beszélgetésen vesznek részt.
A részletes programokról a www.hazassaghete.hu című honlapon lehet tájékozódni.

Nyíregyházán a Házasság hetében három estét szerveznek Visszatérés az első szeretethez címmel a házasságra készülőknek és a házaspároknak.

  • Február 10-én 18 órától Nagy Csaba teológus ad elő A házasság karizmája címmel, majd kötetlen beszélgetés és játék várja a résztvevőket.
  • Február 11-én népzenei koncerttel és irodalmi műsorral kedveskednek a házasoknak.
  • Február 12-én a házaspárok megáldása, valamint közös szentségimádás lesz a házaspárokkal és a házaspároknak.
  • Helyszín: Szent Imre Római Katolikus Gimnázium Általános Iskola és Óvoda
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés