Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Liberális trollok szállták meg Boros Vali Facebookját

| 2020. 01. 23. | 14:33:00
A kékcsei háziasszony a csoportjaihoz sem férhetett hozzá.
Liberális trollok szállták meg Boros Vali Facebookját
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Letiltotta egy időre a Facebook Magyarország feltehetően legismertebb háziasszonyát, Boros Valit. A kékcsei gazdasszony, akinek több csoportja és százezernél is több követője van a közösségi oldalon, egy reggel azt vette észre, hogy nem tud kommenteket írni az oldalaira. Közben tízezrek várták hiába, hogy kérdéseiket megválaszolja. Sokan kezdtek aggódni.

[Beillesztett cikk: Maszatolós főzés helyett: Boros Vali]

– Január 13-án reggel, mint általában minden nap, be akartam lépni a saját és az általam kezelt oldalakra – kezdte megkeresésünkre Boros Vali, akit a gép be is engedett, de azonmód kapott egy értesítést, hogy 7 napra a kommentelés, a posztolás és a messenger használata számára tilos. – Gyakorlatilag mindent láttam, de semmire nem tudtam reagálni – jegyezte meg.

Miért kapott büntetést?
 – A tiltást egy általuk negatívnak ítélt megosztásért kaptam, olyanért, amivel még mindig tele van a net. Konkrétan a Gréczy Zsolt képeit osztottam meg, de jeleztem, hogy 18 éven felülieknek való – folytatta Boros Vali. A neheze viszont csak ezután következett.
– Egészen konkrétan rám küldték a liberális trollokat, akik egy héten keresztül szó szerint minden privát oldalamon lévő posztom alatt aljas és embertelen módon aláztak, hihetetlen szavakkal minősítve a felrakott, régebbi képeimet.

Egészen vasárnap délutánig nem tudtam törölni a megjegyzéseket, akkor valamiért a cenzorok is megunták és engedték, hogy elkezdjem törölni a kommenteket és tiltani a trollokat. Szerintem ők is látták, ez túlmegy a normális emberi magatartáson.

Az ételfotók egy részéhez – a maga nevelte baromfikat egyébként saját fogyasztásra készíti elő – azt írták, ráküldik a NÉBIH-et, míg a felvágottjaihoz azt, hogy a kutyának nem adnák. Az alakjára is megjegyzést tettek.
– Azt írták, egy hájas zsírdisznó vagyok – mondta Vali.

Kérdésünkre, miből gondolta, hogy liberális trollok támadták, azt felelte: a politikai posztoknál felfedték, hogy ők balosok, mert azzal támadták, hogy Orbán-párti. Szerinte elég durva, hogy egy háziasszonyt, akinek ennyi követője van, és időnként megoszt egy-egy politikai posztot, le kell tiltani.

[Beillesztett cikk: Boros Vali a tévéseket is lefőzte]

Amit furcsának talált: azok, akik gyalázkodtak, mindezt gond nélkül megtehették.

„Percre pontosan tudták, meddig vagyok letiltva, ezt még én magam se tudtam pontosan. Bele is írták egy kommentbe, hogy még itt lehetünk 12 órát és 1 percet, addig nem tudsz velünk mit kezdeni"

– fogalmazott Boros Vali. Állítja, konkrétan meg is fenyegették a trollok azzal, hogy ha így folytatja, akkor el fogják intézni, hogy végleg letiltsák a Facebookról.

Boros Vali a flakonos savanyúságával robbantotta fel a netet még 2016-ban. Azóta rendszeresen szerepel a sajtóban, többször forgattak is a lakásán. A privát oldalán 5 000 ismerőse van, ugyanitt 3 800 követője. Az egyik csoportjába eddig több mint 70 ezer, a másikba 50 ezernél több tag kérte felvételét. Ezen felül van egy baráti csoportja, szintén a Facebookon, ebben mintegy ötezren vannak.

A kékcsei asszony, azzal együtt, hogy nagyon megbántódott, azt tervezi, felveszi a kapcsolatot a Facebookkal, mert nem akarja annyiban hagyni a dolgot.

Cs.K.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés