Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A legjobbak között a nyíregyházi Labor Café

| 2020. 02. 25. | 15:25:00
Szavazatainkkal mi is győzelemhez segíthetjük.
A legjobbak között a nyíregyházi Labor Café
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Öt ország 300 projektje közül a nyíregyházi Labor Café a 34 jelölt között szerepel a társadalmi innovációkat díjazó “SozialMarie – Prize for Social Innovation” pályázaton.

[Beillesztett cikk: Az ajtó, amelyik befelé nyílik Nyíregyházán]

Önmagában elismerés, hogy az öt ország több száz remek projektje közül a szakmai zsűri a Labor Café - Fenntartható közösség című pályázatát is jelölte a díjazottak sorába - írta közösségi oldalán Fekete Éva, a Labor Café megálmodója.

Mint hozzátette: a szakmai díjról májusban értesülnek a nyertesek, és hamarosan indul a közönségszavazás arról, melyik projektet szereti legjobban a közösség.

A nyíregyháziak is segíthetik a városban egyedülálló kezdeményezést, ha szavazatukkal támogatják a Labor Cafét. Ide kattintva látható a teljes mezőny, mely nagyon szoros. Szavazni pedig hamarosan lehet.

[Beillesztett cikk: Lesz-e, aki megmenti a nyíregyházi Labor Cafét?]

Kimondhatatlan és felfoghatatlan boldogság és elismerés, hogy a nemzetközi díjra jelölt 34 projekt között a Labor Café - Fenntartható közösség címmel beadott pályázata is jelen van. Külön elismerés az angol nyelvtudásomnak, hiszen ez az első pályázat, amit magam írtam idegen nyelven is. El nem tudom mondani, mennyire örülök - kommentálta közösségi oldalán a jó hírt a Labor Café lelke, Fekete Éva, aki egyébként nem mellesleg kiváló grafikus is.

[Beillesztett cikk: Mindent vitt a panyolai plakát]

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés