Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bíróság előtt a nyíregyházi magánklinikáról milliókat lopó társaság

| 2020. 02. 07. | 21:20:00
Kilenc perc alatt kapták el őket a rendőrök.
Bíróság előtt a nyíregyházi magánklinikáról milliókat lopó társaság
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Előkészítő ülést tart február 11-én a Nyíregyházi Járásbíróság D. F. és társai ügyében, akiket jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének elkövetésével vádolnak.

A vádirat szerint 2019. július elején harmadrendű T.T. vádlott azzal kereste meg ismerősét, elsőrendű D.F. vádlottat,hogy  tudomása van arról, miszerint egy nyíregyházi magánklinika széfjében 5 millió forint van.

Harmadrendű vádlott megmutatta elsőrendű vádlottnak a magánklinikát, elmondta neki, az épületben nincs riasztó. Megbeszélték, hogy elsőrendű vádlott ellopja a klinikából a pénzt, amiből harmadrendű vádlott részére csak 2 millió forintot kell odaadnia, amiből rendezi tartozását. 2019. július 12-én elsőrendű vádlott másodrendű vádlottal együtt Budapestről Nyíregyházára utazott, majd 13-án éjfél körül elmentek a magánklinikához. Míg másodrendű vádlott figyelt és őrködött, addig elsőrendű vádlott egy erővágóval levágta az ablak vasrácsát és bemászott az épületbe. A széfet kalapáccsal szétverte, és magához vette a benne lévő 5,2 millió forintot. Ezután elhagyta az épületet, beült az autóba és másodrendű vádlottal együtt elhajtottak a helyszínről.

[Beillesztett cikk: Ötmilliót lopott három pancser egy nyíregyházi magánklinikáról]

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés