Hirdetés

Felismeri? Lottózóból lopott Nyíregyházán

Szabolcsihír

2020.02.17. 13:07

Felismeri? Lottózóból lopott Nyíregyházán
Fotó: police.hu

Körözik a férfit.

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenlegi adatok szerint egy eddig ismeretlen férfi január 18-án 12 óra és 13 óra között egy nyíregyházi lottózóban ellopott egy pulton felejtett pénztárcát, a benne lévő készpénzzel és bankkártyákkal együtt.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képen látható, eddig ismeretlen személyazonosságú férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsén (Nyíregyháza, Damjanich u. 4-6. szám), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Frissítés!

A rendőrség február 18-i tájékoztatása szerint a felhívásban szereplő személyt a nyomozó hatóság azonosította, ezért arcképét portálunkról levettük.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés