Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felmentették a Fatum-Nyíregyháza vezetőedzőjét

| 2020. 02. 18. | 12:48:00
A szakember utódja Németh Szabolcs lett.
Felmentették a Fatum-Nyíregyháza vezetőedzőjét
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. vezetősége február 17-i dátummal felmentette Hollósy Lászlót az extraligás női röplabdacsapat vezetőedzői feladatainak ellátása alól – derült ki a Fatum-Nyíregyháza hivatalos Facebook-oldalán kedden megjelenő közleményből. A klub megköszönte a vezetőedző munkáját és további sok sikert kívánt neki.

A szakember utódja az eddigi másodedző Németh Szabolcs lett, aki a szezon eleje óta dolgozik a szabolcsi csapatnál.

A korábbi szövetségi kapitány Hollósy közel két éve, 2018 márciusában vette át a Nyíregyháza irányítását, mellyel kétszer Magyar Kupát nyert, kétszer pedig bajnoki ezüstérmet szerzett. A nyírségiek a mostani idényben is eljutottak az MK-fináléba, ott azonban múlt csütörtökön 3-1-re alulmaradtak a bajnok Vasassal szemben. Egy héttel korábban a CEV Kupától öt mérkőzéslabdáról, aranyszettet követően búcsúztak.

Hollósy legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy a Vasas elleni MK-döntőben csak azért kért időt, hogy élő adásban szidhassa az egyik játékvezetőt. A játékosai felé fordulva a következőket mondta: „Ezúton jelentem a Magyar Röplabdaszövetségnek, hogy Adler László négy-öt éve folyamatosan ellenem fúj. Nevetséges, hogy egyszerűen nem képes három érintést befújni egy kupadöntőben.” A Nyíregyházán megrendezett kupadöntőt a Vasas nyerte meg 3:1-re.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés