Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kazincbarcika felett diadalmaskodott a Nyíregyháza

| 2020. 03. 01. | 18:06:00
Négy gól született a találkozón.
A Kazincbarcika felett diadalmaskodott a Nyíregyháza
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kazincbarcikát fogadta a Nyíregyháza Spartacus a labdarúgó NB-II-ben március 1-jén. A találkozó 6. percében egy balról elvégzett szabadrúgás után Krausz fejelt közelről a kapuba, 0-1. Nem sokkal később, a 11. percben jött az egyenlítés, miután Ötvös Bence Hornyák Marcellhez passzolt, aki a kapuba bombázott 12 méterről (1-1). A 25. percben Hornyák Gyurján Bence beadása után levette a labdát középen, egy csel után pedig a kapuba lőtt, 2-1-et mutatott az eredményjelző. A második félidőben, az 55. percben egy hosszú indítás után Ötvös Bence lépett ki, és higgadtan a hosszú sarokba lőtt 10 méterről (3-1).

MESTERMÉRLEG
Lengyel Roland: Sokat dolgoztunk azon, hogy jobban kezdjük a mérkőzést, de az első tíz perc megint nem sikerült. A kapott gól után viszont uraltuk a játékot. Még jobb helyzetkihasználással nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Fegyelmezetten játszottunk, jól zártunk vissza, egységesek voltunk, gratulálok a fiúknak. 

Dzurják József: Jól kezdtük a mérkőzést, úgy gondoltam a vezetés megnyugtatja a csapatot, de buta hibákat elkövetve felhoztuk az ellenfelet. Olyan akciókból kaptuk a gólok, melyekre a héten készültünk. Mindkét csapat akarta a győzelmet, de a harmadik gól után hiába mentünk előre, nem tudtunk már szépíteni. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés