Elfogták a nyíregyházi rablókat, egy nőt és egy férfit

police.hu

2020.03.17. 11:24

Elfogták a nyíregyházi rablókat, egy nőt és egy férfit

Kocsmázás után lendültek akcióba.

Hirdetés

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást P. Zsuzsanna 25 éves és B. Zoltán 25 éves nyíregyházi lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak március 15-én 10 óra körül egy nyíregyházi vendéglátó egységben közösen italoztak egy 44 éves helyi férfival, miközben eltulajdonították a kabátja belső zsebéből a pénztárcáját.

A 44 éves férfi ezt észrevette és a futva távozó elkövetők után indult, akik a lopott pénztárca megtartása érdekében bántalmazták.

A sértett az atrocitás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőket, akik ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A járőrök a 25 éves férfit és a nőt március 16-án Nyíregyháza belvárosában elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségnél.

rablás

Szóljon hozzá!

Hirdetés