Hirdetés

Gyermekétkeztetés: az igényeket jelezni kell Nyíregyházán

Szabolcsihír

2020.03.24. 17:16

Gyermekétkeztetés: az igényeket jelezni kell Nyíregyházán
Illusztráció: pixabay.com

Az általános iskolásoknak az ebéd mellé tízórai és uzsonna is jár.

Hirdetés

A nyíregyházi önkormányzat az arra jogosultak részére a különleges jogrend időszaka alatt is megszervezi a gyermekétkeztetést. Az intézményi gyermekétkeztetés igénylésére (ebéd) továbbra is lehetőség van. Általános iskolásoknak lehetőségük van tízórait és uzsonnát is kérni - közölte Kovács Ferenc polgármester.

A 2019/2020-as tanévre étkeztetésre korábban leadott igényeket a veszélyhelyzet kihirdetését követő tanítási naptól törölték - tájékoztatott a polgármester.  Hozzátette:

Aki továbbra is szeretné, hogy gyermeke részére biztosítsák az étkezést – változatlan térítési díjak mellett, és a jogszabály szerint járó kedvezmények (ingyenesség, 50 százalékos térítési díj) változatlan igénybevételével –, annak jeleznie kell a Közintézményeket Működtető Központ felé március 26-án (csütörtökön) 9.30-ig az alábbi e-mail címen, vagy telefonon: etkezes@kozim.hu, telefon: 42/512-835, 42/512-820. Ezt követően minden héten csütörtök 9.30-ig jelezhető lemondás vagy új igénylés.

Az igénylésben szerepeltetni kell az alábbi adatokat:

  • szülő/gondviselő neve
  • gyermek neve
  • iskolája neve, osztálya
  • az igényelt étkezési forma megnevezése (EBÉD, TÍZÓRAI, UZSONNA)
  • szülő / gondviselő telefonszáma
A megrendelt étel egyszer használatos edényben történő elvitelére a kijelölt átvételi helyekről – melyekről később adnak tájékoztatást –, 2020. március 30-ától hétköznapokon lesz lehetőség 11.00 és 12.00 óra között. A térítési díjak kiszámlázása, és befizetése a korábbi rendnek megfelelően történik. A személyes ügyfélfogadás a Közintézményeket Működtető Központban jelenleg szünetel.
Nyíregyházagyermekétkeztetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés