Kábítószereseket fogtak Nyíregyházán

police.hu

2020.03.25. 12:26

Kábítószereseket fogtak Nyíregyházán

A gyanúsítottak gávavencsellői és nyíregyházi férfiak.

Hirdetés

Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának munkatársai a Felderítő Osztály közreműködésével március 24-én Nyíregyházán elfogtak két feltételezett kábítószer-terjesztőt. A rendőrök összehangolt intézkedés keretében igazoltatták a megyeszékhelyen személygépkocsival közlekedő gyanúsítottakat, akiknél 200 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot, az elvégzett gyorsteszt alapján amfetamint találtak. Egyikük nyíregyházi lakásában a nyomozók további kábítószer gyanúját keltő fehér port és két digitális mérleget foglaltak le.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gyanúsítottak, V. László 41 éves gávavencsellői lakos és A. Ádám 32 éves nyíregyházi lakos, év eleje óta saját fogyasztásra és baráti körében történő továbbértékesítés céljából rendszeresen vásároltak kábítószert, amit a 32 éves férfi lakásán tároltak, és eladás céljából közösen porcióztak ki.

A nyomozók a két férfit kábítószer-kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya előterjesztést tesz a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.
Nyíregyházadílerkábítószer

Szóljon hozzá!

Hirdetés