Mozgóbolt járja a nyíregyházi bokortanyákat

Szabolcsihír

2020.03.26. 09:23

Mozgóbolt járja a nyíregyházi bokortanyákat

Ahol nehézkes a városba jutás, nagy segítség.

Hirdetés

Hirdetés

A kialakult helyzetre való tekintettel március 26-tól mozgóboltunkkal fogjuk járni Nyíregyháza környéki bokortanyákat, ezzel is segítve az ott lakó családokat, hogy ne kelljen a városba utazniuk, ha vásárolni szeretnének - mondta el a Szabolcsihírnek Deméné Kovács Marianna a Deme Car Plusz Kft. képviseletében.

A mozgóboltban alapvető élelmiszereken kívül tartós élelmiszereket, vegyiárut, édességet, fűszereket, italokat, tisztító- és tisztálkodási szereket, krumplit, hagymát tudnak vásárolni az érdeklődők.

Azt ígérik, akár minden utcán, minden kapuban megállnak, Védőmaszkban, gumikesztyűben vigyáznak a saját és és a vásárlók egészségére.

Összeállítottak egy menetrendet is, e szerint az alábbi napokon a felsorolt bokortanyákat keresik fel.

kedd, csütörtök, szombat Mandabokor, Bálintbokor, Alsóbadúr, Lóczibokor, Felsősima, Elekbokor, Antalbokor, Jánosbokor, Kovácsbokor, Rókabokor, Vargabokor, Sulyánbokor, Markóbokor, Halmosbokor, Bedőbokor, Gyulatanya, Varjúlapos

hétfő, szerda, péntek: Nyírjes, Nagyszállás, Táncsicstelep, Ludastó, Görénypuszta, Újhelyitanya, Dugótanya, Perkedpuszta, Újtag, Zsindelyes, Újsortanya, Lászlótanya, Butyka.

Azt is felajánlották, ha valahol hiányosság van az ellátásban a településén, és jelzik a lakók, segítenek.

A mozgóbolt az alábbi telefonszámon érhető el:  Tel: 06203555062
Nyíregyházabokortanyák

Szóljon hozzá!

Hirdetés