Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szigorítások a nyíregyházi temetőkben

| 2020. 03. 24. | 18:55:00
A szertartás idejét is maximalizálták.
Szigorítások a nyíregyházi temetőkben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Temetkezési Kft. is számos intézkedést vezetett be a veszélyhelyzet idejére.

A Nyíregyházi Északi Temetőben a Korányi úti zárt ravatalozót lezárták, minden szertartást további intézkedésig a főbejárati nyitott ravatalozóban tartanak meg.

A város további öt temetőjében (Oros, Nagyszállás, Borbánya, Sóstóhegy, Nyírszőlős) valamint a Társaság üzemeltetésében lévő temetők zárt ravatalozói esetében a ravatalozóban csak az elhunyt közeli hozzátartozói tartózkodhatnak, akik egymástól megfelelő távolságot tartva róhatják le kegyeletüket, ezzel is gátolva a vírus további terjedését. A többi hozzátartozó a ravatalozó előtti téren róhatja le kegyeletét.

Tájékoztató táblákat helyeztek ki, hogy felhívják a gyászolók figyelmét, kerüljék a személyes kontaktussal járó részvétnyilvánítást.

A temetkezési szertartás idejét maximalizálták. Csak temetési ügyintézés esetében lehet személyesen felkeresni az ügyfélszolgálatot, egyéb ügyintézés (sírhelymegváltás, tájékoztatás kérés) telefonos ügyfélszolgálaton vagy e-mail-ben történik. Az ügyfélszolgálati pultokat átmenetileg plexivel zárták le, minimalizálva a személyes érintkezés lehetőségét. Egy ügyintézési helyen, egy időben maximum két hozzátartozó tartózkodhat. A nagyobb igénybevételnek kitett helyiségeket napközben többször takarítják, fertőtlenítik. A társaság virágboltjában és koszorúüzemében a nyitva tartás végét 15 órában határozták meg, és korlátozták az egyszerre bent tartózkodó ügyfelek számát.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés