Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Volán: bevezetik a mobiljegyet Nyíregyházán

| 2020. 03. 24. | 18:37:00
Védik a buszsofőröket is.
Volán: bevezetik a mobiljegyet Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Volánbusz Zrt. tájékoztatása szerint valamennyi járaton megvalósul az applikációban történő jegyvásárlás lehetősége.

A mobiljegyvásárlás bevezetésével egyidőben a társaság minden helyi, országos, regionális és távolsági járatán felfüggeszti az első ajtónál történő felszállást, a járművezetőket szalagkordonnal határolják el az utastértől.

Azokat az utasokat, akik az applikációban vásárolják meg jegyeiket a Volánbusz járataira, nem terhelik pluszköltségek, vagyis

az elektronikus jegyek ára megegyezik a hagyományos, papíralapú jegyekével.

A teljes árú jegyek mellett elérhetők lesznek az 50 és 90 százalékos kedvezménnyel válthatók is.

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. az új típusú koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében március 23-tól további rendelkezésig – a már korábban elrendelt személyes ügyfélszolgálat bezárásán túl –, minden személyes kontaktussal járó tevékenységet felfüggeszt.

A koronavírus ivóvízzel nem terjed, a csapvíz biztonságos, kiváló minőségű és a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer.

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. megbízható szolgáltatást nyújt a nap 24 órájában, munkatársaik veszélyhelyzetben is biztosítják a folyamatos ivóvíz-szolgáltatást, valamint a szennyvíz szakszerű, biztonságos elvezetését és megtisztítását

 A NYÍRVV Nonprofit Kft. újabb óvintézkedést vezetett be. A koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében március 23-ától visszavonásig a Munkaügyi csoport ügyfélszolgáltatása hétfőtől-péntekig: 9-12 óra között működik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés