Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Használt a szigor Nyíregyházán

| 2020. 04. 27. | 14:47:00
Akadtak büntetések, de alapvetően betartották a rendelkezéseket a helyiek.
Használt a szigor Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tizenkét szabálysértési feljelentés, 31 helyszíni bírság, 33 figyelmeztetés: ez a hétvégi nyíregyházi kijárási korlátozások rendőri ellenőrzésének mérlege – derül ki a megyeszékhely önkormányzatának április 27-i közleményéből.

Kása Brigitta aljegyző beszámolója szerint a közterület-felügyelet 12 főt figyelmeztetett a kijárási korlátozás megszegése miatt. Bujtoson és Sóstón 10 esetben figyelmeztettek, 6 esetben szabálysértési feljelentést tettek tiltott helyen parkolás miatt. Egy ízben közigazgatási bírságot szabtak ki behajtási tilalom megszegéséért. A Korányi Frigyes utcán egy kerékpárúton balesetet szenvedett biciklishez hívtak mentőt április 25-re virradóan, az esetkocsi érkezéséig is csillapították a sérült vérzését.

Az aljegyző közlése szerint Az éjjel-nappal nyitva lévő üzletek dolgozói betartották az elrendelt korlátozást, azaz nem szolgáltak ki vevőket, inkább idejében bezártak. A Bujtosi Városligetben és Sóstón a tilalmi időben, miként az egész város területén, alig lehetett látni embert a közterületeken.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés