Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Osztópontokon adják a gyermekek ebédjét Nyíregyházán

| 2020. 04. 08. | 10:42:00
A szülők, gondviselők számára könnyítés, hogy a hozzájuk legközelebbi helyet jelölhetik meg.
Osztópontokon adják a gyermekek ebédjét Nyíregyházán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nyíregyházi önkormányzat az intézményi gyermekétkeztetésre jogosultak számára a tantermen kívüli, digitális munkarend, és az óvodai, bölcsődei rendkívüli szünet időszakában alkalmazott, korábban kialakított osztópontokon a továbbiakban is biztosítja az étkezést.

A tavaszi szünet időtartamára eső munkanapokon, április 9-én és 14-én a szünidei gyermekétkeztetés biztosítása a jelenlegi rendszerrel megegyező módon és helyszíneken történik - közölte a városházi sajtószolgálat. Az intézményi gyermekétkeztetésre jogosult valamennyi gyermek részére ezekre a napokra is igényelhető az étkeztetés.

Április 20-a hétfőtől átadópontokon történik az ételek átadása (ezek listája oldalunkról letölthető). Így lehetőség nyílik arra, hogy a tanulók és óvodások szülei/gondviselői a lakcímükhöz legközelebbi átadópontot megjelölve, egy helyen vehessék át az ételt.

Az önkormányzat kéri: akik eddig is igénybe vették az étkeztetést, azok a szolgáltatók által átadott nyilatkozaton jelöljék meg az átadópontot, ahol átveszik az ételt április 20-tól.

Az új igénylők a www.kozim.hu honlapról letölthető nyilatkozatnak az etkezes@kozim.hu e-mail címre történő visszajuttatásával vehetik igénybe a szolgáltatást.

A bölcsődébe járó gyermekek részére az étkeztetés a korábbi gyakorlatnak megfelelően történik. A tanyabokrokban élők számára a tanyagondnoki szolgálat továbbra is házhoz szállítja az ételt. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés